Fysik

Hurtig svar: Densitet

03. november 2008 af 215 (Slettet)

hvad kunne man skrive om densitet. har kun kunne finde på dette som teori

Densitet er et tal der bestemmer hvad massen er pr. cm3 altså kan det bruges til at fremsige hvilket materiale/stof der er tale om. Densitet skrives tit med dette tegn ρ, formlen for densitetten er ρ = m/v. m står for masse (vægten) og V står for Volume (rumfang). Ved hjælpe af denne formel kan man også finde v og m ved at isolere dem på den ene side, altså kan man stille den op som i Ohm trekant.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Det skulle man godt kunne skrive. Eventuelt kan du skrive noget om, hvad teorien er i det forsøg, I har lavet - hvad benytter I ved densitet for at udføre forsøget?


Svar #2
03. november 2008 af 215 (Slettet)

 kan man skrive det som teori


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. november 2008 af Jerslev (Slettet)

#2: Sagtens - det er jo teori bag forsøget.


Svar #4
03. november 2008 af 215 (Slettet)

jeg ved bare ikke hvordan jeg skal få det til at hænge sammen ?


Svar #5
03. november 2008 af 215 (Slettet)

 for de forsøg vi har lavet er bare noet med at veje og måle også derefter finde udaf hvad materiale det er 


Svar #6
03. november 2008 af 215 (Slettet)

kan man gost isolere sådan her

m = ρ . v
v = m/ ρ
ρ = m/v


Brugbart svar (0)

Svar #7
03. november 2008 af Lurch (Slettet)

Yeps


Svar #8
03. november 2008 af 215 (Slettet)

 ok danke


Skriv et svar til: Hurtig svar: Densitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.