Matematik

HAstER!!! vide ikk hvad det betyder

13. november 2008 af gym8260 (Slettet)

Hej!

Jeg har fået en opgave, men forstår ikk helt, hvad den gælder på. Faktisk min spørgesmål var at hvad betyder ^????

Opgaven hedder 6x-2y=12^4x+8y=64

Kan I hellere sige hvad = så betyder i det her:

3x+4y-23=0^2x-3y-4=0


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2008 af Linejuhl (Slettet)

Går dit spørgsmål går ud på hvad ^ betyder?


Svar #2
13. november 2008 af gym8260 (Slettet)

jah, glem de der andre, jah, min spørgesmål er hvad ^ betyder??


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. november 2008 af Tobias11111 (Slettet)

Det er noget der er opløftet


Svar #4
13. november 2008 af gym8260 (Slettet)

Jeg har hørt, at det betyder og, men er ikk sikker


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. november 2008 af Minnie-Mouse (Slettet)

#4, i det her tilfælde, er det noget, der er opløftet.


Brugbart svar (0)

Svar #6
13. november 2008 af Minnie-Mouse (Slettet)

Og det trækker jeg tilbage igen. Hvad er spørgsmålet til dine opgaver?


Svar #7
13. november 2008 af gym8260 (Slettet)

Skal jeg så gange så?? 6x-2y=12 gange med 4x-3y-4=64???


Brugbart svar (0)

Svar #8
13. november 2008 af Danielras (Slettet)

#7

Tegnet betyder "og". Dvs. at du får givet to ligninger med to ubekendte som du vel så skal løse. Grunden til at du får flere forskellige svar er at ^ normalt bruges til at opløfte et tal som du f.eks. kender fra når du opløfter noget i anden. Det tegn du retteligt mener er Λ og betyder altså "og".


Svar #9
13. november 2008 af gym8260 (Slettet)

OK tak :O


Brugbart svar (0)

Svar #10
13. november 2008 af mathon

I:  6x - 2y = 12
II: 4x + 8y = 64
 

III: 24x - 8y = 48     I: ganget med 4
II:  4x + 8y = 64      III og II adderes

28x = 112

x = 112/28 = 4, som indsat i II: 4x + 8y = 64
giver
4*4 + 8y = 64
16 + 8y = 64
2 + y = 8

y = 6
 


Skriv et svar til: HAstER!!! vide ikk hvad det betyder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.