Matematik

gal igen

13. november 2008 af sissasine (Slettet)

hvordan??  

(3x-4) (x-1)+(3x-7)2= ( 4x-5) (3x-7)

er det først sådan??

(3x-4)(x-1)+(3x-7) (3x-7)=(4x-5)(3x-7)


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2008 af Miquel (Slettet)

Hvad mener du?


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. november 2008 af mathon

...ja hvis du ikke kan dine kvadratsætninger...:-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. november 2008 af 215 (Slettet)

 (a-b)^2 = a^2+b^2-2ab


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. november 2008 af mathon

du dividerer med (3x-7) på begge sider
efter at have forudsat, at x≠(7/3)
 

hvoraf

(3x-4)(x-1) + (3x-7) = (4x-5)


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. november 2008 af mathon

som reduceres til

3x2 - 8x + 2 = 0


Skriv et svar til: gal igen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.