Matematik

Integration-hjælp!

19. oktober 2004 af Anne P. (Slettet)
Hej, hvordan integrere man integralet af 8000/(x^3) dx ??
På forhånd tak! :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. oktober 2004 af salbeik (Slettet)

int(8000*1/(x^3)dx = 8000* int(1/(x^3)dx = 8000* int(x^-3)dx = (1/(-3+1)) * x^(-3+1) + K = -1/2 * x^(-2)

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. oktober 2004 af salbeik (Slettet)

int(8000*1/(x^3)dx = 8000* int(1/(x^3)dx = 8000* int(x^-3)dx = (1/(-3+1)) * x^(-3+1) + K = -1/2 * x^(-2) + K

Brugbart svar (0)

Svar #3
19. oktober 2004 af salbeik (Slettet)

Beklager, browser fnaller - det er indlæg #2 som er rigtigt - glemte lige at tilføje den arbitrære integrations konstant

Brugbart svar (0)

Svar #4
19. oktober 2004 af salbeik (Slettet)

UPS :D, her er det endelige rigtige resultat (glemte lige at du havde ganget med 8000):

int(8000*1/(x^3)dx = 8000* int(1/(x^3)dx = 8000* int(x^-3)dx = 8000 *( (1/(-3+1)) * x^(-3+1) + K) = 8000 * ((-1/2) * x^(-2) + K) = 8000 * (-1/2) * x^(-2) + K

Svar #5
20. oktober 2004 af Anne P. (Slettet)

1000 tak for din hjælp. :) Jeg kan godt lide, at du skriver/regner detaljeret, så jeg forstår det.

Brugbart svar (0)

Svar #6
20. oktober 2004 af salbeik (Slettet)

Det var så lidt, altid en fornøjelse at kunne hjælpe

Skriv et svar til: Integration-hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.