Matematik

differentiere

16. november 2008 af Kehceub (Slettet)

hej,

skal differentiere følgende funktion 4 gange..

f(t) = et(t2+1)..

er der nogle der vil hjælpe? tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2008 af mathon

brug

(f*g) ' = f ' *g + f*g'


Svar #2
16. november 2008 af Kehceub (Slettet)

ja ja det har jeg fundet ud af.. så får man f'(t) = t2et + et + 2tet.. f''(t) = 2tet + et + 2et.. går 2 så ud af et eller bliver det ved med at hedde 2et.. ved godt det er et dumt spørgsmål men blev lige usikker.. 2 går ud, ikk'?


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. november 2008 af mathon

f '(t) = et*(t2+1)  + et*2t = et(t2 + 2t + 1) = et(t+1)2


Svar #4
16. november 2008 af Kehceub (Slettet)

hvordan differentierer man så den? :S


Svar #5
16. november 2008 af Kehceub (Slettet)

giver det mening at f''''(t) = et(t2 + 8t + 13) ? :S


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. november 2008 af Danielras (Slettet)

Ja.


Skriv et svar til: differentiere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.