Matematik

differentier

20. november 2008 af sdelight (Slettet)

En funktion f er givet ved .
f(x)= x3-3x^2+4
Bestem f`(x), og bestem monotoniforholdene for f .


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2008 af himsen (Slettet)

Dit bud?


Svar #2
20. november 2008 af sdelight (Slettet)

Jeg har aldrig haft om at differentier før, så er helt lost..?


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. november 2008 af himsen (Slettet)

k(konstant) = 0

a*xn = n*a*xn-1


Svar #4
20. november 2008 af sdelight (Slettet)

hvad er n så..?


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. november 2008 af himsen (Slettet)

f(x)= x3-3x^2+4
 

f´(x) = -6x+3


Svar #6
20. november 2008 af sdelight (Slettet)

hvordan bestemmer jeg så monotomiforholdene for f..?


Brugbart svar (0)

Svar #7
20. november 2008 af himsen (Slettet)

Søg i forummet... hundredevis at denne type opgaver


Skriv et svar til: differentier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.