Matematik

enkelt og hurtigt spørgsmål

22. november 2008 af uskis (Slettet)

Gælder cosinusrelationerne også i en retvinklet trekant?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2008 af mathon

ja
men udarter til

c2 = a2 + b2 - 2*a*b*cos(90°) = a2 + b2 - 2*a*b*0

hvoraf den Pythagoræiske læresætning

c2 = a2 + b2


Skriv et svar til: enkelt og hurtigt spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.