Matematik

Rumfang

03. december 2008 af surfact1 (Slettet)

En funktion f er givet ved f(x)=1/cos(x) , xE ]-pi/2;pi/2

Beregn rumfanget af det omdrejningslegeme, der fremkommer når punktmængden M={(x,y)lf(x)≤y≤2}

drejes 360 grader om x-aksen

Har fået rumfanget til at være 15,437

Beregn rumfanget af det omdrejningslegeme, der fremkommer, når punktmængden M drejes 360 grader om linjen y=2

Har fået resultatet til at være 3.99. Kan det passe?

Pi*(int(1/cos(x)^2,*Pi))-2*Pi*((1/3)*Pi)^2


Skriv et svar til: Rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.