Matematik

invers funktion -Definitions mængde

03. december 2008 af lallenalle (Slettet)

Hey

jeg skal finde f^-1 til funktionen F(x)=Square(3-x) 

Dm for ovenstående funktion må være=  

den inverse funktion må hedde y = -x^2+3 ...(?) men hvad med Dm for denne skal den være -uendelig til og med 3 eller hvad skal den være ?

på forhånd tak

/Lalle


Svar #1
03. december 2008 af lallenalle (Slettet)

prøver lige igen :

Hey

jeg skal finde f^-1 til funktionen F(x)=Square(3-x)

Dm for ovenstående funktion må være= -uendelig til og med 3 ...(?)

den inverse funktion må hedde y = -x^2+3 ...(?) men hvad med Dm for denne skal den være -uendelig til og med 3 eller hvad skal den være ?

på forhånd tak

/Lalle


Skriv et svar til: invers funktion -Definitions mængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.