Matematik

den fuldtøndige løsning (dif. lign.)

12. december 2008 af Jolly@ (Slettet)

Hejsa....

Hvad er den fuldstændige løsning til dif. ligningen: y''=-k2+ay'

På forhånd tak...


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2008 af peter lind

Sæt z=y' så reduceres differentialligningen til en af første orden nemlig z'=-k2+az.


Skriv et svar til: den fuldtøndige løsning (dif. lign.)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.