Matematik

sekant mellem skæringspunkter

23. december 2008 af PeterRasmussen94 (Slettet)

 Hej

givet de trigonometriske grundfunktioner f(x)=cos(x), h(x)=sin(x)

bestem ligningen for sekanterne i intervallet 0<x<2<π imellem skæringspunkterne for f og g

jeg er blank! hvordan finder man skæringspunkterne og hvad er meningen med spørgsmålet?

nogen der kan hjælpe?

på forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. december 2008 af ibibib (Slettet)

Løs ligningen cos(x)=sin(x) <=> 1=tan(x) i intervallet. Der er to løsninger og du skal bestemme en ligning for linjen gennem de to skæringspunkter.


Skriv et svar til: sekant mellem skæringspunkter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.