Matematik

Hvad skyldes..

07. januar 2009 af Youngmann (Slettet)

Jeg har tegnet 3 grafer vha. ekspontielle ligninger, men graferne opfører sig lineært? Hvad kan det skyldes?

P.S. Har fået at vide, at graferne SKAL opfører sig lineært - så det er tegnet rigtigt ind ;)


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2009 af himsen (Slettet)

Hvis du skrev graferne ind her, ville det jo være en del lettere at give svaret


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. januar 2009 af himsen (Slettet)

*ligningerne


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. januar 2009 af mathon

y = b*ax

log(y) = log(b) + log(ax)

log(y) = log(a)*x + log(b)

undertiden skrevet

Y = Ax + B              på enkeltlogaritmisk papir
med

Y = log(y)
A = log(a)
B = log(b)


Svar #4
07. januar 2009 af Youngmann (Slettet)

#3 Kan du prøve at forklare det med ord? Jeg var ikke helt med i det, du skrev?


Skriv et svar til: Hvad skyldes..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.