Matematik

problemer med en ligning

12. januar 2009 af StjernespillerEN (Slettet)

Hej ..

jeg skal finde rødderne for denne ligning.

-x2+4x=0

jeg skal vel sætte uden for parantes og bruge nulreglen, men hvordan `? +


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. januar 2009 af ibibib (Slettet)

x·(-x+4) = 0


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. januar 2009 af mathon

...eller

-x(x-4) = 0


Skriv et svar til: problemer med en ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.