Matematik

redegør funktion

17. januar 2009 af birthe_non (Slettet)

Hejj folkens.

Jeg er stødt på denne opgave jeg overhovedet ikke fatter og kan slet ik se hvordan jeg skal redegøre for funktionen, som kan ses i linket. meen ville være meget taknemmelig hvis nogen kunne forklare pædagogisk hva jeg ska gøre ?

Hilsen matematik svag pige

Vedhæftet fil: Dok1.docx

Svar #1
17. januar 2009 af birthe_non (Slettet)

hmm hvorfor der ik nogen som vil hjælpe mig?


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. januar 2009 af Isomorphician

Hvordan udregner du en kasses rumfang?


Svar #3
17. januar 2009 af birthe_non (Slettet)

V= h*b*l   Men hvordan kommer jeg frem til et trediegredspolonomium ;(


Svar #4
17. januar 2009 af birthe_non (Slettet)

Er kommet frem til at overfladearelet for kassen er

1.2*1.2-((x+x)*x))

Og rumfang

(1.2-x)*x*(bredde) ?


Svar #5
17. januar 2009 af birthe_non (Slettet)

damn dette forum suchs


Brugbart svar (1)

Svar #6
18. januar 2009 af Isomorphician

Højden = x

Længden = (1,2 - x)

Bredden = Du har 1,2 m at tage af. Deraf skal du fjerne 2x. Denne bredde skal bruges til både bund og låg. Kan du finde udtrykket for bredden ud fra det?


Skriv et svar til: redegør funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.