Matematik

Skræring ved parameterfremstilling

18. januar 2009 af BlopBlop (Slettet)

Nu har jeg forsøgt at løse den her opgave i lang tid, men kan ikke komme videre :(

Så hvis nogne vil vejlede mig til hvordan jeg tager fat på opgaven, ville det være meget påskønnet! :)

http://i41.tinypic.com/344a0w2.jpg


Svar #1
18. januar 2009 af BlopBlop (Slettet)

nogen* :p


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. januar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Start sådan her: y = 1-4t og x = -5 - 2t <=> t = -1/2 x - 5/2, der indsættes i udtrykket for y, så får du y = 11 +2x, hældningskoeffecienten for l er så lig 2, og for den linie, der skår vinkelret på er den lig -½. Men der må være en fejl i opgaven, idet "A" angives at være både et punkt (x,y) og en linie.


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. januar 2009 af sarahhas (Slettet)

er det ikke omvendt? y=-5-2t og x=1-4t?


Skriv et svar til: Skræring ved parameterfremstilling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.