Matematik

vektorer i planen

29. januar 2009 af Miss Lee (Slettet)

hej , jeg håber der er nogle derude som kan hjælpe mig med denne opgave?

en ret linje l har n = (6,9) som normalvektor og går gennem punktet A = (-3,5).

bestem en ligning for den rette linje m, der står vinkelret på l.? håber i kan hjælpe så hurtig som mulig


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2009 af ibibib (Slettet)

a(x-xo) + b(y-yo) = 0


Svar #2
29. januar 2009 af Miss Lee (Slettet)

oky jamen jeg har nemlig også faet dette spørgsmål, bestem ligningen for l?

er det ikk det sammen som bestemme en ligning for den rette linje m, der står vinkelret på l. bli helt i tvivl.


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. januar 2009 af ibibib (Slettet)

nå ja.

m: Benyt en tværvektor til n som normalvektor til m.


Svar #4
29. januar 2009 af Miss Lee (Slettet)

hvordan det?


Skriv et svar til: vektorer i planen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.