Matematik

Dumt spørgsmål

29. januar 2009 af osmannerriget (Slettet)

Løsligningen f(x)=3

hvad er det nu det betyder, at x= 3 eller y=3 kan ALDRIG huske det! nogen der har en god huskeregel:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2009 af Booklover (Slettet)

 ... nu gør du altså også mig lidt i tvivl ... men er ret sikker på, at f(x) = y ... du må ikke bebrejde mig hvis det er forkert!! Har kun lige haft om emnet!


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. januar 2009 af Ida B (Slettet)

Det er korrekt at det er y der er 3 så. F(x) er funktionen af x og det er funktionen af x der er y.


Skriv et svar til: Dumt spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.