Matematik

Løs lignigen

01. februar 2009 af anyoung (Slettet)

Hej jeg håber virkelig nogen af jer kan hjælpe mig det haster lidt, og kan slet ikke huske hvordan man løser denne ligning

Løs ligningen: (x2-4) • (x+1) = 0

Tak på forhånd 


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. februar 2009 af Dynin (Slettet)

Brug nulreglen :-)


Svar #2
01. februar 2009 af anyoung (Slettet)

Hvordan kan man løse denne ligning?'

 e x2-4 = 1

Tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. februar 2009 af Dynin (Slettet)

#2 tag ln på begge sider


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. februar 2009 af mathon

ex^2-4 = 1

x2- 4 = (x+2)(x-2) = 0

x = ±2


Skriv et svar til: Løs lignigen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.