Matematik

har brug for hjælp.

03. februar 2009 af katrine2438 (Slettet)

hej,

jeg sidder med en opgave jeg er lidt i tvivl om, så det ville være super fedt hvis der var nogen der kunne hjælpe. på forhånd tak :D

opg:

enfunktion f er givet ved f(x) = 5ex+x4

bestem f '(x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Har du selv noget forslag?


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. februar 2009 af Exupery (Slettet)

Benyt reglerne:

(f(x)+g(x))'=f'(x)+g'(x)

(k*f(x))'=k*f'(x)

(f(g(x)))'=f'(g(x))*g'(x)

(xn)'=nxn-1


Svar #3
03. februar 2009 af katrine2438 (Slettet)

okay, jeg prøver mig lige frem og ser hvordan det går.


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. februar 2009 af mathon

(ex)' = ex


Skriv et svar til: har brug for hjælp.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.