Matematik

BMI (spørgsmål)

04. februar 2009 af Determig11 (Slettet)

 BMI tal. Skemaet er inddelt som følger:
Under 18,5 . Undervægt
18,5 - 24,9 . Normalvægt
25,0 - 29,9 . Overvægt
30,0 og derover. Svær overvægt

Jeg har så opstillet en formel for beregning af BMI tallet der lyder: V/h^2 (V=vægt. H=Højde)

jeg forstår bare ikke det med indfør passende variable?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2009 af strangers

Mon ikke det bare højden og vægten der er de variable, siden det kun er dem der kan ændre sig


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. februar 2009 af Darwin (Slettet)

#0. Hej.

Du har allerede indført passede variable, idet du har valgt at anvende V for masse og h for højde.


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. februar 2009 af tampaxdk

BMI (Body Mass Index) eller kropsmasseindekset udregnes ved hjælp af vægten (i kilo) divideret med højden gange højden (i meter), og bruges til at finde ud af om man er normalvægtig, overvægtig eller svært overvægtig.

Er du 170 cm høj og vejer 65 kilo, ser regnestykket sådan ud:
65 / (1,7 x 1,7) = 22,49


Skriv et svar til: BMI (spørgsmål)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.