Matematik

Differentier

05. februar 2009 af hans1337 (Slettet)

Hey SP

Er der nogen der kan differentiaer følgende

h(x)=f(x)*sin(k*x)+(1/k)*f '(x)*cos(k*x)

ifølge mine papiere skulle det give en konstant, men det kan jeg nu ikke få det til

på forhånd tak :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Hvad er f(x)?


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. februar 2009 af mathon

h'(x) = f '(x)*sin(k*x) + k*f(x)*cos(k*x)  +  (1/k)*f ''(x)*cos(x) - (1/k)*k*f '(x) sin(k*x)

h'(x) = f '(x)*sin(k*x) + k*f(x)*cos(k*x) + (1/k)*f ''(x)*cos(x) - f '(x) sin(k*x)

h'(x) = k*f(x)*cos(k*x) + (1/k)*f ''(x)*cos(k*x) = [k*f(x)+(1/k)*f ''(x)]*cos(k*x)


Svar #3
05. februar 2009 af hans1337 (Slettet)

tak for det glmete at fortælle at f''(x) kunne byttes ud med -k^2f(x)


Skriv et svar til: Differentier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.