Matematik

Ønsker hjælp

12. februar 2009 af Korotayev (Slettet)

Er der en der kan hjælpe?

Løs ligningerne:

a) 2*cos(v) = 0,613

b) cos(2v) = 0,613

c) 3 * cos(4v) = 1,26


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. februar 2009 af mathon

a)  vinkelmål: radianer
cos(vo) = cos(vo+p*(2π)) = 0,613/2 = 0,3065     p € Z

vo = cos-1(0,3065) = 1,25926

løsning:
v = vo+p*(2π) = 1,25926+p*(2π)   p € Z

.................

a) vinkelmål: degree
cos(vo) = cos(vo+p*360°) = 0,613/2 = 0,3065 p € Z

vo = cos-1(0,3065) = 72,1516°

løsning:
v = vo+p*360° = 72,1516°+p*360° p € Z
 


Svar #2
15. februar 2009 af Korotayev (Slettet)

tak :) er der ikke en nemmere måde det kan løses på?

en mere simpel måde?


Svar #3
17. februar 2009 af Korotayev (Slettet)

hvad står p for?


Skriv et svar til: Ønsker hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.