Matematik

beregn rumfang

01. marts 2009 af thomzz (Slettet)

en papæske er 35cm lang. 24cm bred og 13cm høj.

beregn æskens rumfang

beregn æskens samlede overflade-areal

vil blive pisse glad hvis i vil hjælpe mig..

er det ikk noget men Højde gange længde gange bredde og derefter kvardratroden af summen.


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2009 af kuerten15

V = længde * bredde * højde

En papæske (en kasse) er en figur sammensat af seks rektangler. Overfladefladearealet er så summen af disse rektanglers arealer.


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. marts 2009 af trine_ss (Slettet)

Rumfang = 35*24*13 = 10920 cm3

Overfladeareal = 2*35*24 (1680) + 2*24*13 (624) + 2*35*13 (910) =  3214 cm2

^Dette gælder kun, hvis kassen har låg.


Skriv et svar til: beregn rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.