Matematik

hurtig hjælp???

04. marts 2009 af Arezo (Slettet)

hej jeg har fået en aflevering for. jeg håber at nogen kan hjælpe. jeg har brug for hjælp ved opgave 4 og 5 og 7 og 8. 

jeg håber at i kan hjælpe :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2009 af Dynin (Slettet)

Til 4 og 5 .... brug at anam=an+m og (an)m=anm,  samt at n√a=a1/n


Svar #2
04. marts 2009 af Arezo (Slettet)

 hvordan det? kan du forklare lidt mere?


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. marts 2009 af Dynin (Slettet)

ad 4a) 54,5*5-2,5=54,5-2,5=52=25


Svar #4
04. marts 2009 af Arezo (Slettet)

 ok er det bare det eller skal der regnes mere?


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. marts 2009 af Dynin (Slettet)

For 4a er det bare det :-)


Svar #6
04. marts 2009 af Arezo (Slettet)

ok kan du måske hjælpe med andre opgaver?


Skriv et svar til: hurtig hjælp???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.