Fysik

Teori Galileis faldlov

08. marts 2009 af retnaj (Slettet)

Hej jeg skal skrive lidt teori om disse to hypoteser:

s=k*t^2

k= 1/2 * g * sin(theta)

Og jeg kan ikke rigtig finde noget om det i mine bøger....


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2009 af Daniel TA (Slettet)

Hvor har du det så fra? Og plejer k=g? Medmindre det ikke er et lodret fald. Prøv at forklare lidt mere om det, så vi ikke skal hive alle oplysningerne ud af dig, så går det hurtigere :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. marts 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Den første ligning siger, at afstanden s(t) er proportional med tiden. Den næste fortælller så om kastevinklen og om opløsningen af stedvektoren i en lodret og en vandret komposant. Du skal starte med at tegne det. Så får du dS=(dSx,dSy). Det samme kan du gøre ved hastighedsvektorerne (vx,vy)


Skriv et svar til: Teori Galileis faldlov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.