Matematik

Diff. spørgsmål

10. marts 2009 af Jessica1

Hvordan differentieres (2x^2-4)/4 ?

Jeg ville umiddelbart flytte 2x^2 udenfor brøken, så man kun differentiere det og får x ..
men er det rigtigt ? :S


Svar #1
10. marts 2009 af Jessica1

*ups .. mente ved diff. at jeg så ville mene det giver 4x ..


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. marts 2009 af Dynin (Slettet)

#0 ja ... ( (2x2-4)/4 )'=(½x2-1)'=½*2x-0=x


Svar #3
10. marts 2009 af Jessica1

Nu forstår jeg ik.. :S
altså hvordan får du ½x2-1 ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. marts 2009 af Dynin (Slettet)


Svar #5
10. marts 2009 af Jessica1

nu forstår jeg .
Mange tak :)


Skriv et svar til: Diff. spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.