Matematik

eksponentiel udvikling

12. marts 2009 af dorskid (Slettet)

hvordan udregner man dette?

f eksponentiel udvikling hvor f(5) = 545 og f(12) = 790.
Bestem regneforskriften for f(x).

Kan i hjælpe mig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2009 af reisen (Slettet)

jeg mener at den vil så sådan her ud:

y=b*ax

så din forskrift vil være

f(x)=418,053*1,05x


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. marts 2009 af dyrup123 (Slettet)

jeg er sku bange for at vi skal have noget mere info..


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. marts 2009 af dyrup123 (Slettet)

 en regression på de to punkter giver en funktion der hedder 418,053*1,05447^x .. men det ikke godt nok :P hvad med at skrive hele opgaven ind ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. marts 2009 af reisen (Slettet)

mener du selve formlerne


Svar #5
12. marts 2009 af dorskid (Slettet)

ja, hvordan skal jeg udregne den? Det er de eneste oplysninger jeg har fået


Skriv et svar til: eksponentiel udvikling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.