Matematik

Lærer at differentiere

25. marts 2009 af Malika (Slettet)

Hej

Jeg skal til terminsprøve snart, men ved ikke hvordan man differentiere, integrere, finder stamfunktion, u. hjælpemidler...

Plz hjælp mig, er der nogen der kan lære mig det...

MVH

Malika


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2009 af NejTilSvampe

  hvis du har f(x)=xn så er f '(x)=n*xn-1

så hvis f(x)=5x3 så er f '(x)=3*5x3-1=15x2

det var et lille lynkursus :P


Svar #2
26. marts 2009 af Malika (Slettet)

oh tak skal du have,


Skriv et svar til: Lærer at differentiere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.