Kemi

Lambert-Bers lov

19. april 2009 af GRUMMEN (Slettet)

Lambeert- Beers lov A=ε*l*[β-caroten]
β-caroten i biokapsler

Når jeg kender:
Absorbansen for β-caroten= 0.45
bølgelængden λ = 452nm

l= 1 cm
men kender ikke koncentrationen af β-caroten hvordan kan jeg så finde stoffets molare ekstionskoefficient vha af Lambeert- Beers lov A=ε*l*[β-caroten] (jeg kunne selvfølig slå den op. men det er der ikke lagt op til i opgaven)
Jeg mener ikke jeg kan løse den uden at kende koncentrationen af β-caroten (2 ubekendte).. nogen ideer?
 


Skriv et svar til: Lambert-Bers lov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.