Matematik

er det rigtigt ??

30. april 2009 af sissasine (Slettet)

( 1,2/0.8)x =7

X isoleres.

x=log(7)/ log(1,2/0,8=  4,667  er facit korrekt

en venlig sjæl herinde har lært mig det her men han fik    4,7992

se spørgsmål:      fordoblingskonstant+ halveringskonstant  den 23 april

+ svar 3

skal finde fordoblingskonstanten for f(x)= 100•1,2

får den til 3,802  er det rigtigt????

skal finde halveringskonstanten for g(x) = 700•0,8x=   3,106   er det rigtigt ?

håber der er en der vil svare, og hvis forkert så rigtigt svar

har gjort sådan: T2 = log(2)/log(a)

og T1/2 =log(1/2)/log(a)

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. april 2009 af kieslich (Slettet)

4,7992 er rigtigt.

T2 = ln(2)/ln(a) = ln(2)/ln(1,2) = 3,8018 yes

og den sidste er også rigtig


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. april 2009 af mathon

T2 = log(2)/log(a) = log(2)/log(1,2) ≈ 3,80178

drak kaffe og havde ikke set kieslich's aktion...:-)


Svar #3
30. april 2009 af sissasine (Slettet)

obs hvad med facit 4,667 først i mit ? er det korrekt ???

altså x= 4,667 :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. april 2009 af kieslich (Slettet)

Nej du må have tastet galt .det rigtige er 4,7992


Skriv et svar til: er det rigtigt ??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.