Matematik

er der nogen der ved det?

04. maj 2009 af buan10 (Slettet)

hvad er et typetal?

et mideltal?

og hvad betyder median?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. maj 2009 af lotte_ (Slettet)

Typetal= er det tal der forekommer mest.

median= er den midterste værdi i et sorteret datasæt.

midletal=gennemsnittet.


Svar #2
04. maj 2009 af buan10 (Slettet)

hvad er et diagonal?


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. maj 2009 af lotte_ (Slettet)

diagonal= et linjestykke, der forbinder to hjørner,


Svar #4
04. maj 2009 af buan10 (Slettet)

tak for hjælpen..


Skriv et svar til: er der nogen der ved det?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.