Matematik

hvad er egenskaberne ved logaritmefunktionerne

16. maj 2009 af michael2710 (Slettet)

Hej, kan nogen gør rede for egenskaberne ved logaritmefunktionerne og bevise logaritmeregnereglerne?

Jeg er lidt på bar bund, så jeg søger gerne et uddybende svar på de 2 spørgsmål. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. maj 2009 af c_aastrup

De basale regneregler er

log(ab) = log(a) + log(b)

log(1/a) = - log(a)


log(1) = 0.

Hver logaritmefunktion er den inverse af en eksponentialfunktion.

exp( log(x) ) = x

så regnereglerne fgølger af reglerne for eksponentialfunktionerne.



Skriv et svar til: hvad er egenskaberne ved logaritmefunktionerne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.