Matematik
Afledet funktion
02. december 2004 af
Katty (Slettet)
Er lige kommet i tivl om følgende opgave:
Bestem den afledede funktion:
f(x) = 4*x^3-2^x
skal man anse 4 som konstant så:
f'(x)=4*3x^2-ln(2)*2^x
eller forsvinder den bare så
f'(x)=3x^2-ln(2)*2^x
Bestem den afledede funktion:
f(x) = 4*x^3-2^x
skal man anse 4 som konstant så:
f'(x)=4*3x^2-ln(2)*2^x
eller forsvinder den bare så
f'(x)=3x^2-ln(2)*2^x
Skriv et svar til: Afledet funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
