Matematik

vektor beregning

09. juni 2009 af vincent van gogo (Slettet)

 Er der ikke nogen der kan tage et hurtigt kig på den vedhæftede fil der hører med og give mig et lille hint for hvilken retning jeg skal tage for at finde bare en af de to vektores længder..

Mange tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. juni 2009 af peter lind

Der er ikke vedlagt nogen fil


Svar #2
09. juni 2009 af vincent van gogo (Slettet)

 sorry..

den burde være vedhæftet nu..

Vedhæftet fil:Kurverne.doc

Brugbart svar (0)

Svar #3
09. juni 2009 af peter lind

Find f'(0) = tan(v) og heraf v. Projektionen ind på vandret af F1 og F2 skal give at de ophæver hinanden så  F1cos(v)=F2cos(12grader). Dette er ikke nok til at bestemme F1 og F2 fuldstændig. Mangler der ikke en oplysning?


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. juni 2009 af peter lind

Jeg har fundet den fuldstændige opgave andet sted på portalen. Du skulle have fundet R i et tidligere spørgsmål, så den kendes. Projekteret ind på lodret skal de 2 kræfter F1 og F2 ophæve R, så der gælder  |F1sin(v)|+F2 sin(12grader)=R


Svar #5
09. juni 2009 af vincent van gogo (Slettet)

 nej desværre ikke.. det er en eksamens opgave og det er alt hvad der står..

F1 er åbentbart en halvtangent til den røde parabel. så jeg jeg tror man skal defferantiere parablens forskrift.


Svar #6
09. juni 2009 af vincent van gogo (Slettet)

 jeg har fundet v som er 10 grader og hvad siger du så jeg jeg skal?


Brugbart svar (0)

Svar #7
09. juni 2009 af peter lind

løse ligningssystemet

|F1cos(v)| = F2cos(12grader)

|F1sin(v)|+F2 sin(12grader)=R


Skriv et svar til: vektor beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.