Matematik

TII-interkative! pindediagram - ikke-grupperet

17. juni 2009 af mm :) (Slettet)

Er der nogen der kan finde ud af, at lave en pindediagram i matematik programmet TII-interaktive?

Jeg har observationsættet:

x= 1, 2, 3, 4, 5

h= 2, 14, 10, 3, 2

Frekvens = 0,0645, 0,45, 0,3226, 0,096, 0,064 (alle cifrene er ikke med)

Hvordan laver jeg så pindediagrammet? Er det muligvis ved hjælp af histogram-funktionet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. juni 2009 af CamillaRAJ (Slettet)

Ja. Du kan bruge histogram-funktionen..


Skriv et svar til: TII-interkative! pindediagram - ikke-grupperet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.