Kemi

formel hvilken?

02. september 2009 af msn88 (Slettet)

hej

min opgave lyder sådan her

beregne antallet af mol i følgende løsninger

275 mL 0.350 M KCl

og på min favitslitste er  0,0963 men min, spørgesmål lyder hvordan beregner man den og hvilken formel bruger man?

kunne formelen være den her

m = c * v * M


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2009 af JKaram (Slettet)

Analysér først: Du har to størrelser, et voluminet og en koncentration.
Disse to har følgende sammenhæng med stofmængden.

n=V*c → n=0,350M *
husk at M=mol/L0,275 L = 0,09625 =0,0963.

Der er dit facit.

Karam


Svar #2
04. september 2009 af msn88 (Slettet)

hvad hvis det er med de her tal:

1.200 L 14.0  w/w % HCL og resulatatet lyder 4.92 mol

1.200 L = v

14.0 w/w = n

kan det passe ?


Svar #3
06. september 2009 af msn88 (Slettet)

er der nogen der gider hjælpe mig ??????????


Skriv et svar til: formel hvilken?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.