Matematik

Hvad står Hektar for?

13. september 2009 af Sara (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hvad står hektar for?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2009 af peter lind

Det er et flademål = 10000 m2


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. september 2009 af mathon

1 ar = (10 m)2 = 100 m2

hekto er et præfix som betyder 100

1 hekto-ar = 100·(100 m2) = 104 m2

o-et bortkastes for at få en mere mundret betegnelse

hvoraf
1 hektar = 100·(100 m2) = 104 m2
...........

som du fik for 22 min. siden
 


Skriv et svar til: Hvad står Hektar for?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.