Kemi

determanation of 0,1 M NaOH using 0,1 M HCL,

14. september 2009 af msn88 (Slettet)

hej

denne journal determanation of 0,1 M NaOH using 0,1 M HCL, har jeg fået de her resultater 

1. titration 

20,02

2. titration 

19,85

3. titration  

19,62

hvor jeg skal, finde   c NaOH(mol/L) 

og formlen hedder

c NaOH(mol/L) = c HCL(mol/L) x V HCL ( L) / V NaOH ( L)


 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2009 af mathon

you give no information of base-volume


Svar #2
14. september 2009 af msn88 (Slettet)

it is 0, 1ml  og 0,05 ml

er det det du leder efter


Svar #3
15. september 2009 af msn88 (Slettet)

ok er det sådan, man laver det

36,46064 mol/ l  x 0,0001 ml / 0,02002 = 0,18212 mol/ L

36,46064 = HCl


Svar #4
16. september 2009 af msn88 (Slettet)

er der nogen der gider hjælpe eller forstår i ikke min opgave


Skriv et svar til: determanation of 0,1 M NaOH using 0,1 M HCL,

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.