Matematik

differentiere 0,5x

15. september 2009 af lbhijæææ (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej nogen der ved hvordan man differentoere 0,5x

på forhånd takL)


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2009 af mathon

(0,5x1)' = 0,5·1·x1-1 = 0,5·x0 = 0,5·1 =0,5


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. september 2009 af Yow! (Slettet)

den hedder bare 0,5


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. september 2009 af JKaram (Slettet)

Sådan her 0,5


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. september 2009 af Yow! (Slettet)

da

x = 1

0,5 * 1  = 0,5


Svar #5
15. september 2009 af lbhijæææ (Slettet)

Tak alle sammen skulle lige være sikker :D


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. september 2009 af JKaram (Slettet)

#4
x er ikke nødvendigvis lig 1.


Brugbart svar (0)

Svar #7
15. september 2009 af Yow! (Slettet)

jo.... udfra hvad vi har lært så er x altid  

x = 1 

=)


Brugbart svar (0)

Svar #8
15. september 2009 af JKaram (Slettet)

Okay. Fuck jeg har regnet mange unødvendige ligninger, hvor jeg bare kunne have indsat x=1.

Karam


Brugbart svar (0)

Svar #9
15. september 2009 af Yow! (Slettet)

jkaram....jeg snakker om tilfældet her....

du skal ikke begynde at vende og dreje sagen....  det er unødvendigt...


Brugbart svar (0)

Svar #10
15. september 2009 af JKaram (Slettet)

x er stadig ikke 1 i dette her tilfælde - og det var bare for sjov min ven.

Karam


Skriv et svar til: differentiere 0,5x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.