Matematik

Integration ved substitution

20. september 2009 af Alkymisten (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg skal integralet ∫1/(x(lnx)3)dx men har lidt svært ved at finde t, så jeg kan substituere. Jeg fik godt nok hjælp i går, men er fortsat usikker :-S

Altså jeg er nået til følgende:

t=lnx så dt/dx=(1/x)⇔dt=(1/x)dx⇔dx=x·dt ??? synes det er mærkeligt med xdt :-S

På forhånd mange tak, og undskyld at jeg er sådan en ged til mat...


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2009 af mathon

se

Vedhæftet fil:integral_55.doc

Svar #2
20. september 2009 af Alkymisten (Slettet)

Mange tak Tommy! :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. september 2009 af mathon

Ingen årsag Egon! :-)


Svar #4
20. september 2009 af Alkymisten (Slettet)

#3

Troede ellers du hed Tommy! :-S Dit word-dokument indeholder navnet Tommy som forfatter til dokummentet! :-P


Skriv et svar til: Integration ved substitution

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.