Matematik

kan ikke huske hvordan man beregner massefylde

21. september 2009 af oOcamilla (Slettet) - Niveau: 9. klasse

jeg skal beregne rumfanget af en mursten
rumfanget er : 1329,70
og den vejer: 2,3 kg. 
 


Svar #1
21. september 2009 af oOcamilla (Slettet)

ups der skal stå:
jeg skal beregne massefylden af en mursten. :'D


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. september 2009 af mathon

massefylde = masse pr. fyldenhed

massefylde = masse : rumfang

..........
du mangler en enhed på dit rumfang


Brugbart svar (1)

Svar #3
21. september 2009 af Rodal (Slettet)

eks:

Hvis et lod vejer 105 g og har et rumfang på 15 cm^3. massefylden er: 105 g :15 cm^3 = 7,0 g/cm^3 


Svar #4
21. september 2009 af oOcamilla (Slettet)

okay mange tak ;D haha


Skriv et svar til: kan ikke huske hvordan man beregner massefylde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.