Matematik

PLS vil i nok ikke hjælpe RUMFANG

23. september 2009 af Hejdetermig11 (Slettet)

jeg ved godt at det er anden gang jeg spørger om det samme spørgsmål, sorry

men jeg fatter den bare ikke

Hej allesammen..

et punktmængde M begrænses af linjerne med ligningerne x = 1 og x = 4 samt graferne for funktionerne f og g, der er bestemt ved

f(x) = kvdr(x) + 1/kvdr(x) og g(x) = kvdr(x)

Beregn arealet af M

Beregn rumfanget af det omdrejninglegeme, der fremkommer, når M roteres 360 grader om koordinatsystemts førsteakse

Arealet af M bliver 2 og Rumfanget af det omdrejningslegeme er 46,77?


Svar #1
23. september 2009 af Hejdetermig11 (Slettet)

eller ca. 39 ?


Svar #2
23. september 2009 af Hejdetermig11 (Slettet)

mente ca. 70?


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. september 2009 af kieslich (Slettet)

a)  M = ∫ f(x) -g(x) dx   fra 1 til 4                                      svar 2

b) V = π∫ f(x)2 dx  - π∫ g(x)2 dx                                      svar 23,2


Skriv et svar til: PLS vil i nok ikke hjælpe RUMFANG

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.