Matematik

Normalvektorer for to planer

01. oktober 2009 af 398114 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej allesammen...

Jeg har et problem her som jeg ikke er sikker på hvordan man skal løse, håber i kan hjælpe mig.

Jeg har to planer som har ligningerne:

2x-3y+4z-7=0

3x+2y-5z-1=0

Jeg skal finde normalvektorerne for de to planer, men hvad skal jeg gøre her, hvis det er krydsproduktet, så kan jeg komme frem til en normalvektor n= (7,22,13)

Ved ikke om det er rigtigt, håber i kan hjælpe mig.

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2009 af kieslich (Slettet)

Du skal finde en vektor for hver plan. aflæs koefficienterne.


Svar #2
01. oktober 2009 af 398114 (Slettet)

det er rigtigt, hehe....Thx


Skriv et svar til: Normalvektorer for to planer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.