Kemi

hj haster formel

08. oktober 2009 af msn88 (Slettet)

hej

der sttår i min opg at

in order to to make a calibration curve the following solutions are made

250 ml AL stock solution 10 mg AL / L prepared from ALCL3 6H2O 

how many g of ALCL36H20  do you need to weight out 

0,250 L = v 

10 mg  = n 

m = n * M 

M =  ALCL3 6H2O = 447,8002

10 * 447,8002  = 4478,002 g


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2009 af mathon

M(AlCl3*6H2O) = 241,46 g/mol   hvoraf Al udgør 11,17%

10 mg Al ækvivalerer (10 mg)/0,1117 = 89,53 mg AlCl3*6H2O


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. oktober 2009 af mathon

behov (0,250 L)·(89,53 mg/L) = 22,38 mg


Svar #3
08. oktober 2009 af msn88 (Slettet)

ok mange takk hvad med den her

c.

AL - standard solution transfer 10:00 mL AL stock solution to a 500 ml volumetric flask

fill the flask to the mark with water and mix

calculate the AL concentration in the standard solution expressed as mg/ L

0,500 * 0,1117 = 0,05585 mg( L

er det rigtig beregnet


Skriv et svar til: hj haster formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.