Kemi

Struktur optegning af alkaner

11. oktober 2009 af TEN (Slettet)

neopentylcyclopropane

sec-butylcyclopentane

1-tert-butyl-3-isobutylcyclohexane

Nogen som kan hjælpe og give en forklarelse dertil så jeg forstår hvordan man gør?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. oktober 2009 af Darwin (Slettet)

#0.

Det er trivialnavne.

neopentyl = 2,2-dimethylpropyl

sec-butyl = 1-methylpropyl

tert-butyl = 1,1-dimethylethyl

isobutyl = 2-methylpropyl

Hjælper dette?


Svar #2
27. oktober 2009 af TEN (Slettet)

åh ja! Tusind tak :)


Skriv et svar til: Struktur optegning af alkaner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.