Matematik

kasse

11. oktober 2009 af salliii (Slettet)

en der kan hjælpe :D

Jeg har fået følgende opgave:

En kasse uden låg skal være 1,6 gange så lang, som den er bred, og den rumsfang skal være 150dm^3

Bestem kassens bredde, længde og højde således at overfaldearealet bliver mindst muligt?

på forhånd tak håber du kan hjælpe ;)


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

bredde x længde 1,6 x højde h

står der ikke noget om højden af kassen?

Rmfang=h*b*l


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

Se vedhæftning

Vedhæftet fil:Kasse.png

Brugbart svar (0)

Svar #3
11. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

h=R/l*b=150/(x*x*1,6)

V(x)=Overflade= x*1,6*x+x(150/(x*x*1,6))*2+x*1,6*(150/(x*x*1,6)

find V'(x)

sæt V'(x)=0 og find x


Svar #4
11. oktober 2009 af salliii (Slettet)

tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: kasse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.