Matematik

nulpunkt for f.. hurtig spørgsmål

18. oktober 2009 af Fremder (Slettet)


Lad f være funktionen med forskrift

f(x) = 2x^2 - 8x

a) Find nulpunkterne for f

skal finde d  her +???

d=b^2-4*a*c

a=2

b=1^2

c: -8

??? eller hva <??


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. oktober 2009 af ggf (Slettet)

f(x)=0, løs mht. x


Svar #2
18. oktober 2009 af Fremder (Slettet)

kan det passe at det giver 0 eller 4.

betyder det ikke også at f har nulpunktet i 4 ????


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. oktober 2009 af mathon

2x2 - 8x = 0

2x(x - 4) = 0                   brug nul-reglen


Svar #4
18. oktober 2009 af Fremder (Slettet)


Er det svaret? eller skal jeg løse ligningerne:S


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. oktober 2009 af Isomorphician

Du skal løse ligningerne:

2x = 0  v  x - 4 = 0


Skriv et svar til: nulpunkt for f.. hurtig spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.