Matematik

brug af => eller <=> ?

23. oktober 2009 af ggf (Slettet)

Når man differentier bruger man så ⇒ eller ⇔?

eksempelvis:

f(x)=2x2+4x⇒f '(x)=4x+4

eller

f(x)=2x2+4x⇔f '(x)=4x+4


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Læs om implikation og biimplikation i din bog eller på nettet. Og så ser jeg kun nogle firkanter for eksempel mellem 4x og f


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. oktober 2009 af Isomorphician

=>, da du ikke kan udlede f(x) fra f'(x)


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. oktober 2009 af Exupery (Slettet)

<=> betyder, at der er ækvivalens imellem to udtryk. => betyder at det ene udtryk medfører det andet.

Du kan kun bruge => i dette tilfælde, for f '(x)=4x+4 har uendelig mange stamfunktioner og altså ikke kun den simple som er givet ved c=0.


Skriv et svar til: brug af => eller <=> ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.