Matematik

Hvordan skal det fordeles?

28. oktober 2009 af xmaze (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Der er købt 14 m3 jord til et bed på 56 m2, hvor mange cm tykt bliver jordlaget?

Har brug for en udregning, og en forklaring :)

På forhånd 1000 TAK!


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. oktober 2009 af NejTilSvampe

 m^3 / m^2 = m

m=100cm

14/56 * 100 = 1/4 * 100 = 25cm 


Skriv et svar til: Hvordan skal det fordeles?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.