Matematik

F'(x) en der kan hjælpe mig?

03. november 2009 af denhoss (Slettet)

Har lidt svært ved at bestemme den her ligning:

bestem f ' (2) når f(x) = 3 * x + 4 ?????

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. november 2009 af mathon

f '(x) = 3 for alle x
og dermed
f '(2) = 3


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. november 2009 af Exupery (Slettet)

f'(x)=3

Så for alle x gælder altså, at funktionen har en konstant væksthastighed på 3 - også i x=2.


Svar #3
03. november 2009 af denhoss (Slettet)

Jamen hvordan skal jeg regne den?  Eller ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. november 2009 af mathon

Du er færdig! :-)


Svar #5
03. november 2009 af denhoss (Slettet)

Hehe, jamen lav den for mig


Skriv et svar til: F'(x) en der kan hjælpe mig?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.